16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Yarışmasında Serik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Bronz Madalya Kazandı
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde Türkiye Aşçılar ve Şefler Birliği Federasyonu (TAŞFED) tarafından 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Yarışmasına Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Öğretmenleri Şeyda AKSOY ve Selin AKYÜREK gözetiminde katılan Serik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ercan ÇOBANOĞLU, Emin ÇAVUŞ, Mehmet Akif GÜL ve Hasan YEŞİL Modern Türk Yemekleri Kategorisinde 170 ekip arasından 3.lük ödülü kazanmıştır.
Modern Türk Yemekleri Kategorisinde katılan ekip başlangıç olarak asma yaprağına sarılı keçi peyniri, aciko ve humus, ana yemek olarak etli kuru fasulye, bulgur pilavı ve ayran, tatlı olarak da kadayıfa sarılmış balkabağı tatlısı sunumunda bulunmuştur.
Bronz Madalya kazanan ekip üyeleri, okul yöneticileri ve öğretmenler Serik Kaymakamı Sayın Haluk ŞİMŞEK’i ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram EKİZ’i ziyaret etti.